Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2007 19:14 - За Батков и трансферната политика на Левски
Автор: fclevski Категория: Спорт   
Прочетен: 3427 Коментари: 2 Гласове:
0



Тодор Батков - този толкова дискуритан мустакат Бай Ганьовец, под чието управление Левски постигна най-големите успехи в своята история. Казвам най-големите, понеже едно време се стигаше 1/2 финал в Европейските турнири с 5-6 мача, сега за да постигнеш 1/4 финал в УЕФА, както направи Левски, трябва да изиграеш между 13 и 15 мача в зависимост от това дали идваш от предварителните кръгове на ШЛ или от предварителните на УЕФА.

След знаменителния минал сезон и влизането в тези прословути групи на ШЛ много хора се питат - какво всъщност се направи с тези 15 милиона лева печалба? 10 милиона от самите групи, и няколко милиона от ТВ права - както знаете немци и англичани плащат луди пари мачовете им да се предават пряко. Част от парите са отишли за покриване на разходите, това ОК. Но останалите.... Строи се общежитие за юношите до стадион Герена - прекрасна инвестиция. Купи се супер луксозен автобус за първия отбор... и това също не е зле. Имаме си автобус като този на Челси! Поне по този параграф да сме на едно ниво с най-добрите отбори в Европа - автобуса! Но какво става със състезателите? 80% от титулярните футболисти са в Левски от повече от 3 години, някои над 5. Дори и отбора да върви, пак трябва да се прави селекция, ако ще за резерви. Видя се, че като 2-3 футболисти не са във форма, 4-5 контузени ЕДНОВРЕМЕННО както стана срещу Тампере, няма равностойни заместници и идват скиорите и ни правят за резил. Не може да се разчита на 15 футболисти да изкарват 4-5 сезона подред. Ето - срещу Тампере се случи 4-5 да се контузят едновременно и резултатът е налице. Купихме мароканците, сега ще купим 2-3 бразилски нападатели, но кел файда. Коефициента в Европа ще ни отиде на кино, и ако станем шампиони тази година третия предварителен кръг пак ще трябва да играем срещу я Ливърпул, я Лацио, я Валенсия... Такъв шанс не се отхвърля лесно. Но ние го отхвърлихме, защото МустакО /както обичат да го наричат някои от феновете/ му се досвидя да даде 1-2 милиона евро, което е 1/4 от печалбата ни от ШЛ, за нови футболисти. Това е положението дами и господа. Смеехме се на Цецка за 13-те нови попълнения, но сега те са един много здрав отбор, ще влязат в групите на УЕФА, и според мен ще излязат. Не че толкова много ме дразни цесекато да направи някакъв успех, при положение, че ние постигнахме грандиозен успех тези 2 години, просто се дразня на нас самите, в частност Батков, който не поиска да си бръкне в джоба поне за 1 футболист от добра европейска класа. Сега ще гоним дивото, като изпуснахме питомното срещу Тампере. Розенборг беше преодолим отбор, въпреки, че са много по-силни от Киево и Удинезе. Можеше да ги отстраним. Въпроса е сега да си вземем поука и да не допускаме тези грешки. Грешки винаги се правят, важното е да не се повтарят. С този треньор и това ръководство Левски е обречен да постига успехи. А може би Батков просто се е заслепил от успехите ни и не е осъзнал важността на проблема със селекцията. И това го има като вариант. Но бъдещето ще покаже най-добре. От нас, феновете, се иска да сме на стадиона да подкрепяме отбора, и в 14-я кръг да бием червените грандомани, които в 6-я кръг вече са спечелили титлата :D


Тагове:   политика,


Гласувай:
0



1. анонимен - Само ЦСКАААААА :)))) Кой е тоя Ба...
25.09.2007 23:22
Само ЦСКАААААА :)))) Кой е тоя Батков? Дето му викат Борат ли:))))) Оня с перуката под носа .... хахахаха аре наздравеееее :)))))))))
цитирай
2. aneliaprincess - За подобни коментари "само ...
26.09.2007 00:44
За подобни коментари "само цскааа" си има спортни сайтове с форуми за тъпанарски атаки на фенове.Тук не му е мястото,без да те обиждам.
Не знам кой как приема Батков, но само ще кажа,че той е по-големите приказки и изцепки,но редом с това е и най-добрият спонсор на Левски, а както се знае - футболът парите го движат (за жалост). Постът е много хубав и желая успех на автора:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fclevski
Категория: Спорт
Прочетен: 1375317
Постинги: 7
Коментари: 615
Гласове: 92
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031